“Radiestezie si Meditatie” de Marius Octavian Stefan

 

meditatieBeneficiile meditatiei sunt nenumarate si aproape imposibil de expus in cuvinte, evident prin meditatie dobandim echilibrul si facilitam trecerea fiintei noastre in faza de regenerare. Raspunsul la orice intrebare poate fi gasit in meditatie, orice obstacol poate fi depasit prin meditatie, meditatia o poti deprinde, cum credeti? Prin meditatie! Totul este in meditatie, meditatie este in tot.

Radiestezia este meditatie pulsatorie (daca imi este permis termenul). Din experienta, la inceputurile mele in radiestezie, eram constient doar de masuratoarile pe care le faceam, fara sa imi dau seama ce se petrece de fapt. Nu inseamna ca acum stiu totul, dar pot face o comparatie. Prin masuratori succesive si in numar mare, poti sa capeti foarte usor extrasensibilitati, de aici pot spune ca radiestezia este un fel de meditatie concentrata pe un “obiect”, aici obiectul fiind sistemul sau sistemele cercetate. Mintea fiind concentrata doar pe un obiect, se elibereaza de celelalte mii de ganduri astfel ca iti este mai usor sa percepi informatia, avand mai multa “latime de banda” disponibila.radiestezie

Prin intermediul radiesteziei accesam campurile informationale din jurul nostru si nu numai. Radiestezia in sine este o stiinta de o complexitate extraordinara si aplicabilitate fara limite. Prin practicarea radiesteziei, constientizam noi planuri ale fiintei noastre si ale lumilor inconjuratoare. Practic, ne modificam in plan spiritual si mental, schimband astfel modul in care percepem stimulii externi (aparent externi).

Realitatea fiind formata dintr-un numar infinit de pixeli multidimensionali, ce reprezinta intersectia proiectiei noastre in MultiVers, vad meditatia ca pe unealta suprema de ghidare a fiintei noastre pe Calea catre Divinul din Tot, inclusiv definirea realitatii pentru fiecare dintre noi.

Acum, la sfarsitul articolului, imi dau seama ca am savarsit o eroare de exprimare prin folosirea alaturata a celor doua cuvinte “radiestezie” si “meditatie”, in titlul articolului. Ambele exprima de fapt acelasi lucru, diferite sunt doar cuvintele. Cu acceptul dumneavoastra o sa pastrez totusi denumirea articolului, pana la urma cuvintele sunt doar conventii.

Cu prietenie,

Octavian

 

 Marius Octavian Stefan

Terapeut, formator cursuri dezvoltare personala si spiritualitate

Tel.:0728981548

E-mail: octavian_stefan@ymail.com

Web: www.mosinspir.ro

You may also like...