“Gratia Divina” de Marius Octavian Stefan

roataStiu, stiu, este provocator … si in acelasi timp relaxant sa te gandesti la ce insemana si cum se manifesta Gratia Divina. Admit ca aceasta poate sa fie fluidul care uneste si anima Creatia, este insasi Creatia. Am o expresie care mi-a placut si anume ca harul Gratiei Divine este fericirea eterna manifesta aici pe pamant, iar fericirea este perfectiunea harului in Ceruri. Despre perfectiune putem vorbi la infinit, dar totodata cred ca ii sta cel mai bine intr-o propozitie cu Gratia Divina.

O sa imi spuneti ca Gratia Divina=Dumnezeu, corect, pentru ca doar stim si o spunem toti sus si tare ca totul este Dumnezeu sau Dumnezeu este totul. Inainte sa aud expresia Gratia Divina, prima data la David Hawkins, pentru mine exista doar fiinta suprema, inteligenta creatoare. Prin constientizarea expresiei am adus in structurile mele intelegerea unui strat intermediar de manifestare a Creatorului care faciliteaza primirea darurilor de catre fiecare dintre noi, manifestarea sincronicitatilor in vietile actuale si dezvoltarea noastra ca spirite creatoare.

roata1Dupa aceea m-am intrebat de ce am eu nevoie sa constientizez ca mai exista un strat intermediar in manifestarea Creatorului, care ma ajuta sa fiu un co-creator, intrebare care m-a dus la urmatoarea si anume, de ce am nevoie sa constientizez? Aici, parca va aud spunandu-mi: ”este primul pas in vindecare si evolutia ta spirituala, baiete!” Poate ca da, sau poate ca nu, o sa va raspund eu. De ce am nevoie de evolutia spirituala, oricum evoluez si evolutia in afara spiritului inca nu am cunoscut.

Eu am lansat intrebarea si tot eu, cu permisiunea dumneavoastra, o sa raspund din perspectiva noastra a tuturor si anume ca ne place sa jucam “jocul” , cu gratie, Gratia Divina este partenerul nostru de joaca, Jocul incepand in momentul in care intram in trup. Evolutia spirituala este deschiderea noastra catre aceasta Gratie Divina pe care o dorim manifesta in vietile noastre, care sunt, ce altceva decat portiuni din Joc !? Prin Gratie Divina eu imi creez, co-creez realitatea jocului, pe care accept sa il joc.

Jucati-va si voi ! Viata este un ……..

OctavianCu prietenie,

 Marius Octavian Stefan

Terapeut,formator cursuri de dezvoltare personala si spiritualitate

www.mosinspir.ro

You may also like...