“Apa-cel mai benefic medicament” de Angela Giorgi

Prof. Angela Giorgi maestru Reiki (Targu Jiu)

Prof. Angela Giorgi maestru Reiki (Targu Jiu)

In ultimele decenii s-a descoperit o multitudine de afectiuni cu nume pompoase cat mai alarmante. In mod firesc  multe companii farmaceutice si-au oferit ajutorul creand si distribuind pe piata un numar impresionant de medicamente cu scopul de a ne vindeca. Ma intreb ce pot sa vindece medicamentele? Veti raspunde ca ne pot vindeca de boli. Dar de noi, de sentimentele, de gandurile, de atitudinile noastre eronate care ne-au atras disfunctii in corpurile noastre, cine ne vindeca? Medicamentele amelioreaza simptomele, dar adevarata vindecare vine din interiorul Fiintei noastre. Orice vindecare este, in esenta, o Autovindecare, la care prin Intentie avem acces in fiecare moment.

       Un rol important il are constientizarea si acceptarea ideii ca boala este un semnal dat de corpul fizic ca este ceva in neregula cu noi si ca e bine sa facem schimbarile necesare. De obicei, ce facem? Ne plangem, ne simtim nedreptatiti de viata, de Univers de soarta, refuzand sa ne asumam responsabilitatea pentu tiparele mentale gresite pe care ni le-m construit atatia ani.
      Niciun medic nu ne va spune ca un rol hotarator in vindecare il avem noi. In acest sens, s-au creat o multitudine de terapii alternative, care sunt la fel de costisitoare, iar medicii sunt inlocuti cu terepeutii, urmasii moderni ai vechilor vraci.
      Daca v-as spune ca Apa corect folosita este cel mai puternic si mai ieftin medicament, m-ati crede? Probabil ca nu.
Masaru Emoto, un recunoscut cercetator, in cartea” Adevata putere a apei ” a afirmat ca apa este inzestrata cu memorie si reactioneaza la diferiti stimuli veniti din exterior: sentimente exprimate in preajma ei, sunete, cuvinte etc.
    hoarfrost-223426_1280  A supus mostre de apa la diferite manifestari si sentimente umane, apoi a cristalizat acele picaturi de apa si le-a fotografiat cu aparate performante. Rezultatul a fost magnific. Acele picaturi aspra carora s-au manfestat sentimente, ganduri si cuvinte negative s-au cristalizat haotic, iar cele care au fost informate pozitiv au avut forme miraculoase.
       Ce am experimentat eu pornind de la studiile savantului japonez o sa vi se para poate de domeniul S.F.
       Am sa va expun concret cum am procedat, cat si rezultatele fabuloase pe care le-am avut.
       Pe cana din care beau si acum apa am lipit 2 etichete pe care am scris: IUBIRE si RECUNOSTINTA orientate cu scrisul in interior, pentru ca apa are capacitatea de a le citi, schimbandu-si vibratia.
       Cand pun apa in pahar sa beau, rostesc inainte cu voce tare sau in gand: MULTUMESC APA IUBIRE SI RECUNOSTINTA.
       De multe ori, cand nu ma simt confortabil informez apa. Sigur va intrebati cum fac. Simplu si eficient. Afirm cu voce tare sau in gand ca: “Dupa ce beau paharul acesta de apa imi trece durerea de…(cap, stomac, fiere,etc.)” Sa stiti ca asa se intampla, deoarece o conditie fundamentala este sa aveti incredere ca aceasta functioneaza. Nu pierdeti nimic daca procedati astfel si aveti doar beneficii.
        drops-of-water-578897_1280
       O da, va convingeti ca apa are cea mai complexa capacitate de vindecare, mai puternica decat pumnul de medicamente inghitit, uneori fara sa fie nevoie.
        Va marturisesc faptul ca eu nu apelez la medicamente, decat extrem de rar. Multa sanatate cu cel mai ieftin medicament!

Articol de la Dna. Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki dinTargu Jiu

Contact: http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

Tel:  0744131915

You may also like...