“Concepte si tipare mentale limitative” de Angela Giorgi

Prof. Angela Giorgi Maestru Reiki -Targu Jiu

Prof. Angela Giorgi Maestru Reiki-Targu Jiu

Aproape toti ganditi ca un bun crestin se teme in permanenta de Dumnezeu si cosiderati ca asa este firesc. Oare nu avem atatea temeri cotidiene? Teama este, ea insesi, o Energie, una negativa pe care o cultivam inconstient, repetitv: teama de singuratate, de boala de batranete, de saracie, de hoti, de calamitati etc.

Intr-o singura zi manifestam o gama variata de temeri pe care le emitem in Univers. Acesta raspunde manifestarilor noastre si ne ofera exact ce transmitem, ne implineste fricile.

Am citit pe o postare ca < O Sfanta Cruce, daca e facuta cu frica de Dumnezeu, e scrisa in ceruri.> Cum vi se pare? Pe mine m-a ingrijorat aceasta afirmatie. Va intreb, este Dumnezeu atat de inspaimantator incat sa ne traumatizeze sa ne provoace frica, sau El este aproape de noi, de Fiinta noasta ca un Perinte iubitor si iertator? Religiile ne invata sa ne temem de Divinitate, concept limitativ, din punctul meu de vedere, pe cand Spiritualitatea ne recomanda sa avem incredere in Dumnezeul Creator si, mai ales, in Divinul din noi.

Un alt tipar mental eronat vizeaza lipsa de bani, de Abundenta, in general. Sigur v-ati intrebat de multe ori de ce nu aveti suficienti bani. E bine sa stiti ca si banii sunt tot o Energie la care avem acces intr-o masura mai mare sau mai mica. De ce nu atrageti toti aceasta energie cand aveti nevoie? Motivul este simplu: v-ati insusit in timp tipare mentale incorecte pe care aveti posibilitatea sa le schimbati acum. Care sunt cele mai intalnite tipare mentale nocive? Le reconoasteti?

1. Va plangeti mereu ca nu aveti suficienti bani sa va cumparati ce va doriti, sa mergeti intr-o vacanta, sa va schimbati nivelul de trai etc. Sa stiti ca nu este adevarat ca nu aveti banii necesari, la nivel subtil, in Subconstient nu va motivati cu adevarat.

2.Ii invidiati pe cei care au mai mult.

3. Va simtiti frustrati ca va lipsesc banii.

4. Criticati statul ca nu va ofera cat va doriti, ca cresc taxele, ca scade nivelul de trai, ca se scumpesc bunurile si serviciile.

5. Renuntati prea usor la lucrurile care v-ar placea.

6. Cand va cere cineva bani sau un ajutor financiar spuneti si chiar ganditi ca nu aveti.

7. Sunteti convinsi fie ca banii se fac foarte greu,fie ca sunt ceva rau cum postuleaza religia, fie ca acesta este destinul dv.

Toate cele prezentate sunt tipare mentale negative pe care este bine sa vi le schimbati acum si sa le inlocuiti cu tipare mentale pozitive pentru a atrage infinita Energie a banilor.

Cum procedati? Firesc si simplu.

1. Afirmati ca: < Am totdeauna banii necesari si suficienti pentru….Precizati nevoile.

2. Ganditi pozitiv renuntand la a va invinovati.la a invidia pe cei care au bani mai multi.

3. Cand va cere cineva bani nu spuneti ca nu aveti, ci ca nu puteti sa-i dati.

Renuntati la sentimentele de frustrare sau de invinovatire si inlocuiti-le cu altele pozitive.

Astfel, formandu-va tipare mentale noi si avand incredere in Dv. si in Abundenta Universului, cu siguranta va veti schimba in bine sitatia financiara.

Mult succes!

Articol de la Dna. Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki dinTargu Jiu

Contact: http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

Tel:  0744131915

You may also like...