“Rostirea afirmatiilor pozitive (III)” de Angela Giorgi

                 Cu totii emitem Afirmatii, chiar daca nu realizam totdeauna acest fenomen. Gandurile pe care le cream, cuvintele pe care le rostim, chiar si emotiile pe care le simtim sunt tot Afirmatii.
            Stiti ce e nostim? Majoritatea persoanelor cu care interactionez afirma ceea ce nu-si doresc. Daca va observati pentru un timp gandurile, va dati seama ca am dreptate. Si eu ma mai surprind uneori procedand asfel. Ati auzit de nenumarate ori afirmatii de genul: Nu vreau sa fiu bolnav, sarac, ghinionist etc. Ideea este sa afirmam doar ce ne dorim: Vreau sa fiu sanatos, bogat, norocos. Cum vi se pare abordarea?
           Va propun o afirmatie ce merita rostita sau scrisa, care are capacitatea de a va transforma. MERIT TOT CE IMI DORESC: iubire, pretuire, abundenta, acceptare, intelegere etc. Va puteti crea dumneavoastra lista cu ce considerati ca aveti nevoie constienti fiind ca meritati sa le aveti.
           Permiteti-mi sa va dezvalui un secret. In urma cu ceva timp, credeam cu convingere ca o Afirmatie pozitiva are nevoie de o perioada de 21-29 de zile pentru a fi implementata in toate structurile noastre. Secretul este ca acea Afirmatie, daca este rostita cu convingere si mai ales, cu incredere, isi produce efectul scontat mult mai repede. Conteaza cat de receptivi suntem si cat de intensa este dorinta noastra de a fi, de a avea, respectiv de a merita.
         Uneori simpla Intentie de a schimba ceva in existenta noastra produce efecte nebanuite. Este benefic pentru noi sa ne exprimam cu claritate intentiile si sa ne folosim cu incredere de puterea Afirmatiilor pozitive.
         Un alt aspect care e bine sa fie luat in calcul este acela de a nu anula efectele Afirmatiilor pozitive, emitand sau manifestand ganduri negative: de teama, de neincredere, de vinovatie etc.
Multa lumina si multa motivatie va doresc!

Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744.131.915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

You may also like...