“Perspectiva bolilor infectioase in Theta Healing” de Dr. Carmen Pletea

bacteria-426997_1280

Bacterii

Multi adepti ai metafizicii sunt convinsi ca boala apare ca urmare a faptului ca au facut ceva rau; aceasta este o convingere transmisa genetic (pe nivel genetic), ce dateaza din perioda Evului Mediu.

In ThetaHealing, secretul vindecarii consta in descoperirea convingerii care a creat-o.

Astfel, infectiile cu bacterii sunt atrase de sentimentul de vinovatie! Oricum, atunci cand esti furios sau speriat, sistemul imunitar va avea mult de lucru si se va epuiza. Daca nu-ti exprimi emotiile asa zis negative, te poti imbolnavi.

Fungii cresc in mediu aerobic cu umiditate scazuta si sunt asociati cu existenta resentimentelor.Foarte utila este adoptarea unei diete alcaline si cel putin o perioada, sa fie excluse din alimentatie faina alba si zaharul alb.

Parazitii pot fi preluati de la animale, din carnea neprocesata corespunzator, de pe fructe, legume sau din praf ; sunt atrasi de acele procese mentale ce blocheaza dezvoltarea pe toate nivelele – fizic, emotional, mental si spiritual.

Oamenii infestati cu paraziti au probleme asociate cu lipsa pretuirii de sine, sunt persoanele ce se simt folosite de ceilalti.

Este utila cura de deparazitare, de minim doua ori pe an in acest sens, recomand extractul de frunze de maslin, tinctura de pelin si de nuc (NU IN DIABETUL ZAHARAT), ulei de oregano, ghimbir, usturoi,si pentru zona noastra geografica, deosebit de util este patrunjelul !

Virusurile se dezvolta in celulele vii (in latina, inseamna otrava, lichid) si sunt atrase prin sistemele de convingeri ; in absenta pretuirii de sine si in cazurile de teama excesiva , acestea se instaleaza mai usor.

De retinut faptul ca , atat bacteriile cat si virusurile sunt atrase de metalele grele; astfel, in intoxicatiile cu plumb, mercur, cadmiu, etc.frecvent vor exista si infectii asociate.

Este important sa retinem, ca atunci cand mintea si corpul sunt in armonie, atunci cand suntem echilibrati din toate punctele de vedere si traim intr-un mediu curat, nepoluat, suntem neafectati de boli !

 

Carmen Pletea

Dr. Carmen Pletea

 

Dr. Carmen Pletea

http://www.cursurithetahealing.ro/

You may also like...