“Vizualizarea creativa- Modalitate certa de autovindecare” de Angela Giorgi

         fractal-437395_1280
 Vizualizarea este un procedeu mental prin care ne reprezentam elemente ale realitatii prin prisma subiectiva si le remodelam dupa propriile dorinte. Aceasta se afla in interdependenta cu imaginatia creatoare prin intermediul careia putem conferi o valenta personala evenimentelor reale, ce pot fi reconstruite in imaginar.
 Vizualizarea are o valoare terapeutica inestimabila, deoarece “se face responsabila” de multe vindecari considerate uneori miraculoase, denumite de medicina moderna “remisii spontane”.
 Exista multiple dovezi ca maladii cosiderate  incurabile s-au vindecat prin aceasta tehnica simpla si deosebit de eficienta. 
Cum procedam? Ne imaginam un fascicul de lumina alba stralucitoare cum coboara din Univers, de la Divinitate si patrunde in interiorul corpului prin chacra Coroanei (crestetul capului) curatand si eliminand energiile negative somatizate de corpul fizic. Daca avem un organ bolnav vizualizam cum aceasta lumina il curata in profunzime, devenind stralucitor si vindecat. Mentinem aceasta imagine timp de cateva minute si repetam procedeul de mai multe ori pe zi pana la vindecarea completa a acestuia, care poate sa dureze uneori cateva zile sau cateva saptamani in functie de gravitatea afectiunii.
Lumina alba focalizata mental pe o tumora o poate dizolva intr-un interval mai mare sau mai mic de timp. Va puteti imagina cum se micsoreaza din ce in ce mai mult sau cum este eliminata din corp folosind procedeul dorit.  Important este sa fiti convinsi de eficacitatea acestei metode, sa fiti motivati si, mai ales, perseverenti. 
O alta metoda la fel de eficienta este ” dusul de lumina”. Va imaginati ca deasupra capului dumneavoastra la 20-30 de centimetri curge un dus de lumina alba vindecatoare, care straluceste si va patrunde in tot corpul, in fiecare organ, in fiecare celula si va curata de energii negative si va vindeca toate afectiunile. Vizualizati cum lumina scoate in afara prin piele tot ce e daunator ca pe o ceata densa de culoare maro sau gri. 
La finalul acestui procedeu este bine sa va vedeti cu ochii mintii invaluiti intr-o lumina blanda, vindecatoare.
O modalitate extrem de eficienta combina vizualizarea cu rostirea unor afirmatii pozitive sau mantre energetice.
Pe inspiratie, rostiti in gand mantra si va imaginati cum va patrund in corp milioane de firicele de praf auriu, iar cand expirati scoateti pe gura particule de culoare cenusie.
          Va recomand cateva afirmatii cu care este bine sa lucrati:
    – Inspir sanatate, expir boala (numiti-o).
    – Inspir vindecare, expir durere (precizati).
    – Inspir bucurie, expir tristete.
    – Inspir liniste, expir manie/ furie. etc. 
           Se impun unele precizari utile. Aceste exercitii de vindecare se practica dupa ce va calmati mintea, intr-un loc linistit unde sa nu fiti deranjati, cu ochii inchisi, stand in picioare si de preferat in natura: in gradina, in parc sau pe malul unei ape.
           Apelati cu incredere si la aceste terapii complementare, deoarece au rolul de a le completa pe cele indicate de medici, imbunatatind astfel procesul de vindecare.   

Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

You may also like...