“Rostirea afirmatiilor pozitive” (II) de Angela Giorgi

            Ne punem fireasca intrebare: Ce sunt afirmatiile? Afirmatiile sunt modele de gandire, de rostire si de scriere, care ne determina actiunile, princpiile, existenta.
           Despre rolul acestora in realitatea noastra cotidiana s-au scris tomuri intregi. E bine ca suntem informati, dar nu suficient. Experimentarea lor ne ofera reale beneficii.
           Stiti ca si un gand reprezinta o afirmatie? Probabil ca va e greu sa credeti asta. Daca manifestam ganduri de teama, atragem in viata noastra oameni si situatii care ne materializeaza acest gand-sentiment.
            In alta ordine de idei, Afirmatiile bune sau rele, mai ales cele repetitive ne creaza anumite Trasee neuronale ce isi ruleaza singure programele constient sau, cel mai adesea inconstient. Ce avem de facut? Sa operam cu acele Afirmatii pe care le consideram utile si sa ne cream constient alte trasee neuronale benefice.
        Va sugerez sa lucrati cu urmatoarea afirmatie cat de mult posibil pentru a o implementa in toate structurile dumneavoastra.
         MA BUCUR DE SANATATE FIZICA, MENTALA SI EMOTIONALA!
          Va intrebati, probabil de ce e bine sa folosim verbul “Ma bucur” si nu “Am”. Verbul ” Ma bucur” ne creaza automat starea de bucurie. Stiti ca in “Noul Testament” cuvantul Bucurie este prezent de 840 de ori? De ce oare? Pentru ca Bucuria are o vibratie superioara si ne ajuta sa  eliminam toate blocajele, plasandu-ne pe un Flux de constiina superior.
         Va urez multa determinare in practicarea schimbarii in bine a dumneavoastra, care include, printre altele si rostirea sau, mai eficient, scrierea Afirmatiilor pozitive!

Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744.131.915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

          

You may also like...