“Ce veti obtine daca veti aplica principiile feng shui?” de Valentina Vînătoru

  • un mai bun control al propriului destin;

  • o intelegere mai profunda a vietii;

  • o atmosfera mai armonioasa acasa;

  • o intelegere mai buna a fortelor naturii;

  • capacitatea de a crea un ambient care sa va ajute sa va atingeti potentialul maxim.

Feng Shui nu va ofera solutii magice, dar va ajuta in schimb, sa actionati in asa fel incat sa puteti capta fortele din jurul vostru si sa va bucurati pe deplin de viata.

Feng shui reprezinta un sistem stravechi de cunostinte provenind din China referitor la influenta mediului asupra starii de bine a oamenilor. Chinezii au dezvoltat stiinta care sustine ca in mediul in care traim exista numeroase forte naturale sau energii. Unele dintre ele genereaza prosperitate si armonie iar altele pot cauza ghinion si obstacole. Asemenea energii sau “stele zburatoare” in termeni tehnici, exista oriunde in mediul unde existam si traim.

Aceste stele zburatoare sunt impartite in: stele de munte (cele care se ocupa de armonia umana) si stele de apa (responsabile de prosperitate).

5 CASA 1 - LIVING_600x401

Spatiul in care traiti – si mai ales locul in care dormiti – este cel mai important si spune multe despre asteptarile dvs de viata. Poate ca nu va sunt familiare concepte precum ,,yin si yang” sau ,,energie chi”, insa toate acestea reprezinta legi functionale, probate de mii de ani incoace de civilizatia chineza. Sa presupunem ca va doriti din rasputeri sa gasiti dragostea iar ea nu vrea sa-si faca aparitia de nicaieri. Inainte sa incepeti sa gasiti vinovati si sa considerati ca sunteti neatractiv(a), aruncati o privire in jurul dvs. Pentru ca detaliile din jurul dvs va pot construi sau darama fericirea.

Intr-un spatiu exista energii, daca acestea sunt prost-pozitionate, remediile (obiectele plasate in locuri potrivite, pentru echilibrare si armonizare) aduc schimbari majore. Pe langa aceste remedii si anume, alegerea obiectelor decorative potrivite fiecarei camere sau energii, uneori mai sunt necesare si modificari radicale care constau in: renuntarea la anumite obiecte de mobilier, schimbarea dormitorului cu sufrageria, mutarea patului pentru a dormi cu capul spre o energie mai buna sau selectarea culorilor corespunzatoare fiecarei energii din acel spatiu.

In cat timp vor aparea primele efecte dupa aplicarea remediilor? Va dura cam patru saptamani pana cand energiile vor incepe sa se echilibreze si veti simti primele efecte. Sa nu va asteptati la miracole, ci la oportunitati cat se poate de reale: oameni potriviti care incep sa apara in viata dvs, anumite situatii complicate care se clarifica, noi sanse de castig sau recuperarea unor sume de bani, conceperea unui copil sau gasirea perechii potrivite.

Toate aceste detalii asigura prosperitatea pe termen lung, sanatatea si armonia umana pentru membrii familiei.

Valentina VinatoruValentina Vînătoru

Expert Feng Shui rezidential/ business si personal trainer / formator

Expert Astrologie Chineza (Coloanele Destinului)

Tel: +40 745.858.334
E-mail: valentina@fengshuidivine.com

Web: www.fengshuidivine.com

 Va recomandam cele 2 cursuri pe care Dna. Valentina Vînătoru le va tine in urmatoarea perioada:
Detalii la rubrica EVENIMENTE a site-ului nostru.

Continutul acestui articol apartine in intregime Feng Shui Divine. Redarea integrala sau partiala a articolului este strict interzisa fara acordul Feng Shui Divine!

You may also like...