“Modularea energiei- Cuvinte care blocheaza” de Angela Giorgi

   Energia se moduleaza in functie de anumiti vectori si poate fi canalizata pe mai multe planuri de manifestare. Biocampurile noastre sunt influentate indubitabil de mai multi factori: mentali, spirituali, emotionali, de intentii, actiuni etc.
         Cuvintele rostite frecvent devin materializari ale gandurilor, care le genereaza producand efecte profunde asupra fintei noastre perceputa ca intreg.
          Gandurile ca si cuvintele nu au valoare in sine decat daca le-o conferim noi si au la baza convingerile noastre cele mai profunde.
          De aceea este bine sa fim atenti la ce verbalizam pentru ca orice cuvant are puterea de a ne influenta existenta prezenta si, mai ales, evenimentele viitoare.
          Din nefericire, sunt multi aceia care isi asuma in mod gresit bolile afirmand: ” alergia mea”,”reumatismul meu”, “diabetul meu”etc. Astfel se identifica cu maladiile pana cand aceastea devin parte din ei si le vor mentine in corp.
         Cuvintele rostite cu voce tare sau in gand exprima adevarurile Universului nostru launtric avand la baza tipare mentale limtative.
          Foarte multi oameni afirma ceea ce nu doresc: “Nu vreau sa fiu sarac”, “Nu vreau sa fiu bolnav”, “Nu vreau sa fiu trist” etc. Folosirea acestor cuvinte blocheaza in mod inconstient o intentie buna.
          Cuvintele sunt butoanele telecomenzii cu care va programati subconstientul si trimiteti dorintele in Univers, iar acesta va reda ceea ce emiteti.
          Exprimarea uzuala “incredibil”, folosita cand vi se intampla ceva neasteptat, cand Universul raspunde la un gand sau la o dorinta mai repede decat v-ati asteptat, blocheaza fluxul conexiunii cu Energia universala.
          Ce transmiteti cand rostiti acest cuvant? Manifestati faptul ca nu prea va vine sa credeti ca vi s-a intamplat ceva placut si astfel nu mai primiti aceste sincronicitati.
        Subconstientul si Universul nu stiu de gluma, nu inteleg metafore si va ofera exact ceea ce afirmati. Este recomandat sa rostiti in aceste circumstante cuvantul “surprinzator”.
         Seria cuvintelor care blocheaza fluxul de Energie pozitiva este impresionanta.
         Un rol negativ il are si conjunctia “dar”, care anuleaza toata afirmatia precedenta. De exemplu: “Doresc sa-mi cumpar masina aceasta, dar nu am banii necesari.” Cum vi se pare abordarea? Cu siguranta, nu va veti cumpara masina dorita.
         Acelasi efect de anulare il are si adverbul “nu”: “nu stiu, nu pot, nu am, nu cred” si lista poate continua.
         Ce se recomanda? Sa eliminati din exprimare cuvintele care va blocheaza, iar pe altele sa le inlocuti cu cele care va deschid un flux energetic pozitiv. Mult succes!   

Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

You may also like...