“Efectele rostirii afirmatiilor pozitive” (I) de Angela Giorgi

        Rostirea afirmatiilor pozitive implica o constientizare a acelor elemente sau aspecte din viata noastra care ne lipsesc si de care avem nevoie. De aceea este bine sa o alegem pe cea care ni se potriveste in momentul respectiv.
       “EU SUNT IN ARMONIE CU MINE SI CU INTREG UNIVERSUL”.
        Aceasta afirmatie ne plaseaza pe un flux de constiinta superior. Pentru inceput, este benefic sa constientizam starea de Armonie, care are efecte benefice asupra intregii noastre Fiinte, apoi sa o generam prin puterea Gandului creator. Dupa aceea, ne programam mental aceasta stare cunoscand beneficiile ei.
        Cum o putem realiza? Foarte simplu. Intai lansam in Univers Intentia deoarece aceasta are o incarcatura energetica extraordinara, stiind ca ea a precedat insesi Marea Creatie.
        Aceasta este perceputa de acelasi Univers ca pe o dorinta expresa, ca pe un Adevar absolut atat pentru noi, cat si pentru realitatea inconjuratoare.
        Ce avem de facut? Sa ne asezam comod, de preferat pe un scaun,  intr-un loc linistit, fara sa fim deranjati. Dupa aceea, ne calmam mintea, respirand profund de cateva ori si rostim cu convingere si cu fermitate aceasta afirmatie verbal sau in gand pana cand simtim ca e asimilata in toata Fiinta noastra, in toate structurile noastre.
         Studiile mai recente au demonstrat ca un efect mai puternic al afirmatiilor  il are scrierea acestora de cel putin 21 de ori, cel putin 29 de zile. Sigur va intrebati de ce? Deoarece textul scris are o valoare de contract cu Divinitatea Creatoare, cat si cu Divinitatea din noi. Va urez mult succes!

Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

          

You may also like...