“Nu va refuzati experientele” de Angela Giorgi

Dragii mei, nu va refuzati experientele pe care le-ati ales sau v-au fost impuse inainte de Intrupare. Ati coborat in materie, in realitatea tridimensionala sa va “slefuiti”, sa expermentati Viata cu ce are Ea mai bun sau mai putin bun in Ea. A fost si este o alegere personala; Traiti-o si nu cautati sa intelegeti ceea ce nu este de inteles, traiti asa cum simtiti, cum va place, nu dupa dogme sau sugestii exterioare!
      Primiti initieri in diferite sisteme, luati Maestrii, faceti diferite cursuri  pentru Dezvoltare Personala, va conectati si reconectati cu diferite Entitati de Lumina si uitati Cine sunteti si pentru ce ati venit aici in plan uman. Va cautati determinari sa traiti dupa anumite standarde indicate de Maestrii, de Consilieri Spirituali, de Intelepti etc. Ma intreb si va intreb cand mai traiti simplu dupa propriile dumeavoastra reguli, dupa cum va ghideaza emotiile personale, dupa tiparele mentale pe care vi le-ati format?
      Traind si simtind dupa reguli care nu va apartin, va ratati Devenirea, uitati de ce sunteti in realitatea tridimensionala.
      Stramosii nostri nu aveau mari probleme existentiale si erau impacati cu Viata, cu Destinul, cu lumea in care traiau si pe care o intelegeau mai bine decat noi, contemporani complicati cu pretentii de evoluati spiritual.
       Recititi balada “Miorita” si infiorati-va de trairile tanarului cioban, care isi accepta Destinul cu seninatate si detasare izvorata din Intelegere si Acceptare a faptului ca nu orice ne este dat poate fi schimbat dupa bunul plac.
       Traind si actionand dupa asa-zise reguli spirituale, ne mai recunoastem, mai stim cine suntem cu adevarat si de ce ne-am materializat?
       Sincer va spun ca de cand am ales acest “drum spiritual”, de cand am devenit Maestra in multe sisteme Reiki, am uitat sa mai fiu Eu, cea reala, autentica devenind un hibrid, un Suflet strain de mine, care doreste doar sa “evolueze” nu sa traiasca viata asa cum este ea cu bune si cu rele. Am invatat sa ma inconjor cu scuturi de protectie, sa ma protejez de Energii negative, uitand ca Universul este o suma de Energii diversificate, special create pentru noi, ca lectii de viata si de coabitare.
       In final, va afirm ca am decis sa fiu Eu insami; sa rad, sa plang cand ma simt neconfortabil, sa iubesc, sa fiu furioasa cand cred ca ma deranjaza ceva, sa injur ca sa-mi treaca supararea, sa-mi manifest emotiile care ma cuprind etc. Doresc sa manifest pe deplin emotiile specific umane si sa-mi invat Lectiile pentu care am venit aici ca om nu ca Zeu.

10989151_1570639926527786_386653870570258682_nProf. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

 

You may also like...