“Cine nu sunt eu?” de Angela Giorgi

             

Angela Giorgi

Angela Giorgi

Da, ati citit foarte bine! Tema abordata este provocatoare. Cand mi-a fost adresata aceasta intrebare in urma cu cativa ani am raspuns ca orice individ. Sunt Angela Giorgi, profesoara de Limba romana, casatorita, mama a 2 copii reusiti, cu domiciliul in…etc. Dupa un timp, citind si perfectionandu-ma in domenii de psihologie, spiritualitate, filozofie am raspuns la fel de incorect adaugandu-mi titluri de: Maestru Reiki, Karuna Reiki, Shambala Reiki s.c.l. Totusi, simteam ca nu sunt Eu, cea reala, autentica si am continuat cercetarile sa aflu Cine sunt Eu, cu adevarat.

               M-am documentat minutios si am aflat ca sunt Fiinta de Lumina, Scantee Divina, inzestrata de Creator cu infinite posibilitati de manifestare, si totusi, in viata mea nu se intrevedea nici o schimbare de esenta. Credeam si nu credeam ceea ce asimilam. Deodata, miracolul s-a produs, cand  a aparut in mintea mea intrebarea salvatoare:” Cine nu sunt Eu?” De atunci s-a schimbat paradigma existentei mele si mi-am gasit, in timp, raspunsuri la aceasta intrebare. De aceea, doresc sa va impartasesc si dumneavoastra adevarul despre “Cine nu sunt Eu”, in speranta ca veti decela aceste marturisiri personale. Va propun sa fiti foarte atenti la raspunsuri pentru ca, sunt sigura, ca le veti recunoaste.
              Eu nu sunt numai Angela Giorgi, profesoara, sotie, mama, fiica, nora cum nu sunteti nici Dumneavoastra doar atat, o identitate sociala.
              In primul rand, Eu nu sunt emotiile mele: de manie, frustrare, tristete, separare, nu sunt actiunile mele de acceptare a situatiilor impuse de meseria mea, nici zambetul afisat cand cineva ma enerveaza, nici lipsa de reactie exploziva cand un elev sau un membru al familiei ma deranjaza. Nu sunt afectiunile pe care le simt uneori le nivel fizic, nici Masca mea Sociala, impusa de conjucturi exterioare. Nu sunt  fricile mele, nici grijile mele, nici disconfortul meu si nici, chiar Gandurile mele. Pe primele le-am acceptat fara rezerve, dar cu gandurile am avut o reala problema. Cum sa nu ma identific Eu cu gandurile mele, deoarece stiam ca sunt singura persoana care poate gandi cu mintea mea?
            Ei, bine va pot spune ca majoritatea Gandurilor noastre nu ne apartin. Ele sunt preluate din sugestiile altora, din credintele pe care ni le-am insusit si care nu ne definesc, din Tiparele mentale, pe care ni le-am insusit in copilarie si nu numai, ca nu-i bine sa facem asa, sa gandim altfel, sa ne comportam intr-un anume mod etc.
           Va intrebati, probabil, ce este de facut? Sunt multe de facut si avem nevoie de Constientizare, in esenta. Sa ne constientizam Gandarile, sa fim convinsi ca ele reflecta realitatea noastra autentica, sa le urmarim beneficitatea si mai ales, sa le acceptam doar pe cele care “ne apartin”.
            In concluzie, stiind Cine nu sunt Eu, pot afla mai usor Cine sunt cu adevarat. Sa nu uitam ca Isus, cand a fost intrebat de discipolii sai a raspuns: ” Eu sunt Cel ce sunt!”
 Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744.131.915

http://terapiienergeticeang

You may also like...