“Curatari energetice” de Angela Giorgi

       Tot Universul este un camp energetic infinit in care Energia curge si se recreaza in functie de circumstante adesea subiective.
        Suntem influentati de calitatea energiei universale, dar si noi, oamenii, influentam campurile energetice care ne inconjoara deoarece si noi suntem Energie condensata in plan fizic.
        Fiecare forma de viata are Energie proprie stucturata in functie de parametri specifici. Hrana noastra contine, la randul ei, Energie.
        Fructele, legumele si toate produsele vegetale au o energie vibrationala de frecventa inalta pentru ca o primesc direct de la sursa, de la Pamant, dar carnea pe care o ingeram are o vibratie de frecventa joasa. Aceasta mentine in structura sa emotiile si starile animalului sacrificat: suferinta, spasmele in timpul sacrificiului,teama.
       Omul considerat arbitrar primitiv stabilea o legatura afectiva cu vanatul, care ii era necesar pentru supravietuire. Inainte de a porni la vanatoare, oamenii rosteau incantatii, savarseau ritualuri specifice, dar, mai ales, isi cereau iertare de la animalele care urmau sa fie sacrificate. De ce procedau astfel? Erau constienti ca daca nu realizau acele ritualuri ingerau o data cu carnea animalului sentimentele si manifestarile acestuia in momentul mortii.
       Personal, cand consum carne imi cer pur si simplu iertare de la acel animal, rostind in gand: Iarta-ma tu…pui/ porc/ vita ca ma hranesc cu carnea ta. Astfel, carnea ingerata este curatata de energiile negative pe care mi le transmite animalul sacrificat.
      Parintele Arsenie Boca afirma, pe buna dreptate: ” Ma, faceti semnul Sfintei Cruci pe tot ce consumati: apa, ceai, cafea, prajitura,fructe, bautura, mancare, paine. De ar fi dat chiar otrava, Sfanta Cruce anuleaza tot ce-i otravit.”
     Sa nu uitam ca bunicii si strabunicii nostri, cand se asezau la masa isi faceau Cruce si binecuvantau mancarea pe care aplicau acest simbol crestin. Stim ca simbolul Crucii este un simbol foarte vechi, tibetan, anterior Crestinismului.
     Eu orice consum energizez cu simbolul Crucii aplicat deasupra alimentului si rostesc in gand, inainte de a face semnul: Pun simbolul Crucii cu intentia de a scoate tot ce-i toxic, tot ce-i rau, tot ce-i negativ si de a-l/ a o incarca cu tot ce-i pozitiv, cu tot ce-i benefic pentru corpurile mele. La inceput mi se intampla sa mai uit, dar cu timpul imi amintesc sa fac asta. Astfel alimentele bauturile si chiar tigarile sunt informate cu energie pozitiva.
      Aceeasi formula de Iertare o rostesc si cand imi cumpar si imbrac sau incalt obiecte din piele sau blana.
      Va invit cu toata condescensenta sa procedati astfel si va garantez ca energiile negative, in esenta lor se vor transforma in forme de energii pozitive care vor rezona cu organismul dumneavoastra.
        In concluzie, avem capacitatea daruita de Sursa sa interactionam cu energii benefice si este bine sa cunoastem si sa folosim tehnicile adecvate.

Prof. Angela Giorgi maestru Reiki (Targu Jiu)

Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

 

You may also like...