“Atingerea cuantica si calatoria pe drumul vindecarii” de Alina Frasineanu

Faceti-va bagajele si porniti intr-o calatorie a vindecarii!!

fashion-601563_1280

Confruntarea cu povara emotionala si psihologica poate fi o sarcina descurajatoare. O modalitate relativ usoara de a o aborda este sa va imaginati ca va faceti bagajele pentru a pleca intr-o calatorie a vindecarii. Aveti de carat numai un singur rucsac, asa ca ar fi intelept sa luati numai strictul necesar. Examinati cu atentie ce anume puneti in bagaj. Fiti selectivi, nu va luati decat ceea ce va trebuie. Lasati in urma emotiile, gandurile, sentimentele si amintirile de care nu aveti nevoie.

Domnule doctor, care este problema?

In decursul unei vizite obisnuite la doctor, pacientul s-ar putea plange de dureri de cap, insomnie, dureri de spate, senzatii vagi de disconfort abdominal sau stomacale ori afectiuni urinare. Doctorul fiind un savant si dorind sa cunoasca toate detaliile noteaza simptomele pacientului si il consulta. Apoi pune ceea ce se cheama un diagnostic diferential, adica stabileste spectrul de cauze posibile ale simptomelor pornind de la cele mai simple si mai putin problematice si ajungand la cele mai grave si mai periculoase. De exemplu, diagnosticul diferential pentru o durere de cap ar putea cuprinde: dureri de sinusuri, tensiune musculara cauzata de pozitia inadecvata a persoanei respective la birou si chiar o tumoare pe creier. Diagnosticul diferential pentru disconfort abdominal ar putea cuprinde indigestie, o usoara intoxicatie alimentara, colita spastica, un ulcer sau un inceput de cancer la stomac. Apoi doctorul trimite pacientul sa faca niste teste pentru a verifica daca nu are vreo boala grava. Cateva zile mai tarziu,doctorul il cheama pe pacient cu rezultatele, iar vestile sunt bune.

– Toate testele au iesit negative, totul este in regula!”, spune doctorul.

Pacientul se simte usurat ca nu sunt probleme, dar apoi intreaba:

– De ce totusi am simptome daca totul este in regula?”

Doctorul raspunde: “– Daca simptomele te fac sa te simti rau, putem sa-ti dam ceva care te ajute sa-ti fie mai bine”. Medicamentele respective pot sau nu sa inlature simptomele. Pacientul vine de la doctor fara a-si intelege cu adevarat problema, cauza ei sau cum se poate actiona, in afara de inghitirea unor pastile care sa tina totul sub control.

Aha…deci nu este deloc in regula…

Legatura dintre minte si corp

Saptezeci la suta din vizitele la medicul de familie, urmeaza modelul de mai sus, pacientii cautand un tratament pentru problemele greu de diagnosticat, numite tulburari functionale-afectiuni ce provoaca simptome reale dar nu au nicio cauza detectabila din punct de vedere medical. Printre tulburarile functionale se numara colita spastica si multe alte tipuri de problema gastrointestinale, dureri de cap si de spate, incontinenta urinara, dureri pelviene la femei etc.. Ele sunt numite “functionale” deoarece, in ciuda absentei vreunei patologii perceptibile, functionarea corpului este intrerupta. Migrenele zdrobitoare pot impiedica o persoana sa duca o viata normala, tulburarile gastrointestinale o pot impiedica sa consume o varietate de mancaruri. Astfel, tulburarile functionale si multe probleme de sanatate sunt rodul imaginatiei noastre, pentru ca imaginatia noastra sau mai bine zis mintea noastra se gaseste de fapt in tot corpul. Mintea nu poate fi separata de trup. Asa ca, daca avem o problema de sanatate in imaginatie/minte, avem una si in corp. Iata esenta legaturii dintre minte si corp. De exemplu spunem: “ ai sa te imbolnavesti de atatea griji” sau “ eram atat de stresat ca nu am putut sa dorm”, ambele demonstrand convingerea ca mintea poate produce un efect fizic asupra corpului.

Pastreaza curatenia- Importanta igienei energetice

hand-141377_1280Pastrarea curateniei campului energetic necesita multe eforturi. In timp ce ne miscam prin sistemul energetic, ne gasim adesea, inevitabil, in preajma unor oameni care nu sunt intodeauna pozitivi sau in situatii care produc raspunsuri negative in noi. Traim si muncim cu oameni furiosi, rau intentionati sau care sunt distructivi in plan emotional. Multe influente personale, sociale si familiale produc sau ne mentin intr-o stare de stres, de ingrijorare, emotii negative si conceptii limitative. Atitudinea negativa de orice fel-fie ca sursa este munca sau caminul, circumsatntele generale de viata , actiunile sau vorbele cuiva sau pur si simplu propriile noastre anxietati nerezolvate diminueaza sau contamineaza rezerva noastra personala de energie si creeaza contaminarea emotionala.

Atingerea Cuantica , situatiile acute si dezechilibrele fizice( cronice)

divine-486226_1280

Personal am inceput sa ma documentez mai bine referitor la acesta metoda de curatare si vindecare a corpului energetic si pe parcursul evolutiei mele am inceput sa practic, sa aprofundez metodele Atingerii Cuantice. Prin vindecarea corpului energetic si eliberarea emotiilor captive, reparam intotdeauna corpul fizic!

In cabinetul meu, nu de putine ori au intrat adulti dar si copii cu probleme digestive, accidente de natura mecanica cum ar fi entorsele. De exemplu, problema entorselor se rezolva printr-o singura sedinta de atingerea cuantica, sedinta ce dureaza doar 30 minute. Problemele digestive, pentru acestea uneori este nevoie de 2-3 sedinte pana cand emotiile ramase captive de ceva timp se vor elibera. Lista tulburarilor functionale poate continua: Durerile de spate, afectiuni ale tractului respirator, nodulii tiroidieni, tulburarile digestive, insomniile, depresiile, etc.

Aveti incredere in capacitatea voastra de autovindecare! Voi sunteti adevaratii Vindecatori! Tineti cont, nu ne-am nascut bolnavi, am devenit bolnavi datorita influentelor nocive din mediul in care traim !

Cu drag, pentru voi toti ,multa iubire !

Frasineanu Alina Mihaela

Specialist Terapii complementare si alternative
Telefon: 0765.328.988
Web: www.frecventa-vindecarii.ro

You may also like...