“Terapii complexe” de Angela Giorgi

       Terapiile vizeaza cele 4 corpuri in totalitatea lor: fizic, mental, emotional si spiritual sau energetic.
       Buna functionare a intregului le implica pe fiecare in parte. Chiar daca nu pot fi percepute cu cele 5 simturi, aceasta nu inseamna ca ele nu exista.
        Un dezechilibru se instaleaza in timp in corpul energetic, dupa care este resimtit in cel fizic sub diferite forme: durere acuta sau cronica, stare de rau sau disfunctionalitatea unui organ.
        Medicina moderna se adreseaza doar unui segment al intregului,  tratand corpul fizic. Medicamentele, chirurgia, fizioterapia amelioreaza simptomele afectiunilor nu le vindeca definitiv.
         Medicina orientala, veche de mii de ani, trateaza organismul in ansamblu, in complexitatea lui, nu actionand strict asupra corpului fizic. Practicantii acesteia cunosc faptul ca omul este  energie condensata sau convertita in material, dar ca nu e numai atat: ce se vede, ce se palpeaza, ce se aude la auscultare.
        E bine de stiut ca sentimentele, gandurile si actiunile noastre se rasfrang in starea de sanatate sau de boala a corpului fizic.
         Daca sufletul si mintea ne imbolnavesc, tot ele ne pot si vindeca. Pentru ca sa ne vindecam complet este necesar sa ne schimbam atat stilul de viata: alimentatie, odihna, relaxare cat si tiparele mentale gresite, inclusiv sentimentele negative.
        E de preferat sa cultivam doar bucuria, fericirea, iubirea, armonia si, mai ales, iertarea.
        Cea mai puternica modalitate de vindecare este cea prin Iertare; sa-i iertam pe cei care ne-au gresit sau consideram noi ca ne-au gresit si sa ne iertam pe noi din toate punctele de vedere.
        Procesul de vindecare nu se realizeaza in afara noastra, nu depinde de nimeni si nu poate fi influentat de nimic.
        Acesta este un proces complex, uneori de durata,  in functie de tipul afectiunii acute sau cronice in care noi suntem adevaratii vindecatori, suntem si pacienti dar si proprii medici.

10989151_1570639926527786_386653870570258682_nProf. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

You may also like...