“Stima de sine-Element esential al dezvoltarii personale” de Angela Giorgi

 Sunt convinsa ca va intrebati ca si mine in ce consta Stima de sine si ce rol are ea in evolutia noastra spirituala. Un lucru e cert; are un rol hotarator. Este un cap de pod in tot acest proces complex al devenirii. Stima de sine ne ajuta sa ne cunoastem in profunzime, sa ne acceptam ca Spirit manifestat in plan material, sa ne iertam ca nu suntem cum ar dori ceilalti si , ce e mai important, sa ne iubim. Ca sa initiem acest proces, este bine sa ne cunoastem sabotorii, care ne impiedica atingerea acestui obiectiv. Ei sunt multi iar noi suntem unul. Nu conteaza, pentru ca suntem mai puternici decat ei si mai motivati. Ce este benefic sa facem? Sa-i recunoastem, sa-i constientizam, apoi sa-i eliminam impreuna cu tiparele mentale eronate care au stat la baza proliferarii lor.

Prof. Angela Giorgi maestru Reiki (Targu Jiu)

Prof. Angela Giorgi maestru Reiki (Targu Jiu)

Cel mai atroce sabotor este Vinovatia. De multe ori ne simtim vinovati pentru toate neimplinirile, esecurile sau greselile comise. Este o conceptie total gresita deoarece sentimentul de vinovatie ne plaseaza intr-o vibratie energetica de joasa frecventa. Astfel sentimentul de vinovatie genereaza adesea rusine, frica, manie, suferinta, tristete chiar boala. Seneca afirma: < Caracteristica vinovatilor este nelinistea.> Prin vinovatie ne deconectam de la Sinele nostru superior si ne conectam la Ego.

Vinovatia distorsioneaza toate facultatile mintii umane, le perverteste si-l impiedica pe om sa-si foloseasca liber ratiunea, il face sa devina confuz( Edmund Burke).

Cum e optim sa procedam? Simplu si benefic.

    – Identificam pentru inceput evenimentele care ne-au determinat complexul de vinovatie pesonala sau invinovatirea altor persoane.

    -Ne intrebam cu toata sinceritatea la ce ne ajuta acestea.

    -Acceptam ca in acele momente am facut tot ce am stiut si tot ce am putut mai bine.

    -Ne iertam pentru erorile noastre si-i iertam si pe ceilalti deoarece acele actiuni pe care le consideram gresite sunt experiente ce ne ajuta sa evoluam.

  Astfel vinovatia nu ne va mai incetini procesul de ascensiune spirituala si nu ne mai autosabotam, iar Stima de sine isi va intra in drepturi. 

 Voi prezenta intr-o postare viitoare si alti sabotori, pe care este necesar sa-i scoatem la suprafata si sa-i indepartam.

 Pana atunci va recomand rostirea de cel putin 30 de ori pe zi, cel putin 30 de zile a urmatoarei afirmatii cu efecte spectaculoase pentru amplificarea Stimei de sine: MA IERT, MA ACCEPT SI MA IUBESC CU TOATA FIINTA MEA PENTRU CA MERIT. 

 Va doresc sa fiti imbratisati de Lumina!

Articol de la Dna. Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki dinTargu Jiu

Contact: http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

Tel:  0744131915

You may also like...