“Remedii Feng Shui pentru 2015, Anul Caprei de Lemn” de Valentina Vînătoru

 

Scoala Stelelor Zburatoare, foloseste calcule facute pornind de la planul si data construirii unei cladiri in combinatie cu orientarea ei geografica. Aceasta scoala vorbeste despre cele 9 tipuri diferite de energie in mediul nostru inconjurator, apartinand constelatiei Carul Mare. Aceste energii unice sau stele zburatoare, de la 1 la 9, au o influenta aparte asupra mediului si a noastra. Stelele zburatoare se schimba intr-un mod ciclic, influentand diferit norocul unei case, de-a lungul timpului. Practic, aceasta este o modalitate de a evidentia circulatia energiilor bune si rele Feng Shui, iar remediile se recomanda pentru perioade de 20 de ani, dupa efectuarea unui set de masuratori.

Astfel, stelele zburatoare Feng Shui din perioada actuala, adica perioada de 20 de ani, 2004-2024 sunt 8, 9 si 1. Prin urmare, ne aflam in “Epoca lui 8” si acest numar 8 reprezinta trigrama muntelui, de asemenea, este un simbol al copiilor mici. De aceea, de cat am intrat in Epoca lui 8, adica din anul 2004, se pare ca exista mai multe dezastre si nenorociri care afecteaza copii. Cele mai recente incidente includ dezastrul feribotului din Coreea de Sud, in anul 2014, uciderea multor copii de scoala, protestele studentesti din Hong Kong etc.

Deci, acest numar 8, reprezinta copii si mereu va fi prezent in centrul diagramei stelelor zburatoare in acesti 20 ani, adica de la 2004 si pana in 2024. Prin urmare, este foarte importanta siguranta si bunastarea copiilor in aceasta perioada a lui 8.

In anul 2015, Anul Caprei de Lemn avem urmatoarele energii:

Energiile anuale se suprapun peste energiile active ale casei sau biroului, care se calculeaza pentru perioade de 20 de ani. Energiile active sunt energiile de baza ale unui spatiu, acestea fiind calculate pornind de la data construirii unei cladiri in combinatie cu orientarea ei geografica.  Energiile de baza ale unui spatiu in combinare cu energiile anuale genereaza anumite efecte. Prin urmare, cele noua stele zburatoare sunt asociate cu cele cinci elemente: apa, lemn, foc, pamant si metal, iar de aici putem deduce care va fi efectul a doua stele zburatoare care vin in aceeasi zona, adica o stea care apartine casei (de baza) si o stea anuala.  Asadar, este necesar sa fim atenti la relocarea energiilor bune si energiilor rele la inceputul fiecarui an si sa aplicam remediile potrivite.

feng shui 1

In centru avem energia 3, a conflictelor si a furtului. Aceasta energie se anihileaza cu elementele: foc si pamant. Asadar, in aceasta zona trebuie sa amplasam un vas rosu din ceramica, care simbolizeaza atat elementul pamant cat si elementul foc, un covoras rosu, cristale sau pietre.

Steaua anuala 3, situat in centrul reprezinta trigrama Tunet si cutremur, ca atare, se anticipeaza sa fim afectati de mai multe cutremure in anul 2015 si zonele afectate, pot fi zona centrala si de vest. Steaua 3 fiind o stea a conflictului ar putea aduce mai multe ciocniri si conflicte in special in zona centrala. Acest lucru va afecta Orientul Mijlociu si tarile, regiunile care contin numele “Central”, aceasta poate include si China, iar in China este Regiunea Centrala.

La Nord-Vest vine energia 4 care este o energie romantica. Aceasta va aduce atat romantism cat si scandaluri legate de sex. Totodata, nu este bine in anul 2015 sa dormim cu spatele catre acest punct cardinal. Ca remedii putem amplasa elemente din pamant si foc. De exemplu: cani rosii sau obiecte din ceramica rosie, covor rosu sau portocaliu.

La Vest vine energia lui „5“, care reprezinta cea mai periculoasa energie, numita si „Cinciul Galben”. Aceasta simbolizeaza obstacole si ghinioane. Pentru anihilarea acestei energii, ca remedii, se recomanda amplasarea unor obiecte din metal si apa. Apa in feng shui are culoarea neagra, prin urmare, este recomandat un vas cu apa sarata, un obiect negru asezat in coltul respectiv al casei sau traditionalii clopotei metalici cu 6 sau 7 brate. Cele mai grave luni vor fi: aprilie, iunie, iulie din anul 2015 si ianuarie din anul 2016. Totodata, in acest an, nu este recomandat sa se stea cu spatele la Vest, deoarece vom sta cu spatele la o energie nefavorabila, denumita “Trei ucideri”.

La Sud-Vest, anul acesta avem “Marele Duce” (reprezinta energia principala a anului 2015), in aceasta zona nu este indicat sa se “mute pamantul” sau sa se faca lucrari de constructie.

La Sud vine steaua 7, energia scandalurilor si a barfelor, ceea ce inseamna ca trebuie anihilata cu elemente din lemn si apa, prin urmare, amplasam in aceasta zona 3 bambusi in bol transparent cu apa sau cateva obiecte din lemn sau ceva verde, in functie de ce se potriveste in casa dvs.

La Sud-Est vine energia lui „2“, energia bolii, ceea ce inseamna ca toti cei care dorm pe o astfel de energie trebuie sa fie mai atenti cu sanatatea. Pentru anihilarea acestei energii negative, ca remediu, se amplaseaza sase monezi metalice obisnuite sau specifice din China, legate cu snur negru.

La Nord-Est vine energia 6, problemele legale. Anihilarea acestei energii se face tot cu obicete verzi sau din lemn. Se poate amplasa la fel ca si pentru energia 7, de la Nord-Est, 3 bambusi intr-un bol transparent cu apa. Tot la Nord-Est este si o “pozitie de prabusire, accidentare” impotriva Marelui Duce, de aceea, nu este bine sa ne asezam cu spatele catre Nord-Est pentru a nu sta cu fata catre Sud-Vest, acolo unde se afla Marele Duce in anul 2015. Acest lucru este necesar pentru a nu-l ofensa pe Marele Duce, care, de fapt, reprezinta Anul Caprei, 2015.

Valentina Vînătoru

Valentina Vinatoru, Expert Feng Shui & Astrologie Chineza

Valentina Vinatoru, Expert Feng Shui & Astrologie Chineza

Expert Feng Shui rezidential/ business si personal trainer / formator

Expert Astrologie Chineza (Coloanele Destinului)

Tel: +40 745.858.334
E-mail: valentina@fengshuidivine.com

Web: www.fengshuidivine.com

 Va recomandam cele 2 cursuri pe care Dna. Valentina Vînătoru le va tine in urmatoarea perioada:
Detalii la rubrica EVENIMENTE a site-ului nostru.

Continutul acestui articol apartine in intregime Feng Shui Divine. Redarea integrala sau partiala a articolului este strict interzisa fara acordul Feng Shui Divine!

You may also like...