“Procesul autovindecarii” de Angela Giorgi

         child-542038_1280Esti fiu de Lumina! Ai fost creat din Iubirea Divina, o fiinta perfecta, o fiinta spirituala, care-l manifesti pe Creator in dimensiune materiala. Nu esti doar un ansamblu de celule, fluide, muschi si oase, ci esti un Spirit nemuritor creat la inceputul lumii. Ai venit aici, pe Pamant in forma umana sa-ti implinesti misiunea pe care ai primit-o, sau ti-ai ales-o inainte de intrupare. Ai ales sa evoluezi spiritual intr-o lume a aparentelor, depasind bariere autoimpuse, tipare mentale, care te pot abate de la propriul tau drum pe care Religia il numeste Destin.
          E bine sa cunosti Adevarul ca nimic nu e predestinat, imuabil, fixat intre limite stricte. Esti Cocreator, esti Creatorul propriei vieti.Iti alegi singur calea, deoarece tot ceea ce ti se intampla bun sau rau sunt doar experiente umane atrase de tine cu scopul de a invata niste lectii si de a evolua.
           Se stie ca sentimentele, gandurile si actiunile noastre sunt purtatoare de energie care se proiecteaza in Univers, iar mai devreme sau mai tarziu se intorc la noi,cei care le-am generat.
            Gandurile oneste, sentimentele benefice, actiunile generoase creaza eperiente pozitive, pe cand negativitatile atrag in viata noastra evenimente traumatizante.
            Toate acestea sunt somatizate in corpul fizic printr-o serie de afectiuni: dureri acute si cronice, anxietati, depresii etc.
            Medicina moderna recunoaste ca o serie de afectiuni cum ar fi cele psihice, neurologice, cardiace, digestive, au ca factori declansatori gandurile si sentimentele noastre. Se cunoaste ca furia, mania, teama, nelinistea pot sa genereze infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, ulcerul, pancreatita etc.
            Fizica cuantica a demonsrtat existenta campurilor vibrationale. Acestea sunt purtatoare de energie fiind  intr-o perpetua transformare, care se propaga si se recreaza in functie de alte energii cu care rezoneaza: cosmice, telurice, umane, vegetale, minerale.
            Energiile denumite pulsatorii, care ne inconjoara ca un camp energetic sunt in concordanta cu ce emitem noi, oamenii in Univers prin ceea ce gandim, simtim sau actionam.
            Astfel, e de preferat sa alegem doar ganduri benefice si sentimente superioare daca vrem sa atragem in vietile noastre sanatate fizica si mentala, prosperitate, abundenta, fericire deoarece atat mentalul cat si spiritualul ne pot imbolnavi si tot ele ne pot vindeca.
Prof. Angela Giorgi Maestru Reiki-Targu Jiu

Prof. Angela Giorgi Maestru Reiki-Targu Jiu

Articol de la Dna. Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

You may also like...