“Cum ne crestem vibratia?” de Angela Giorgi

              flower-110783_1280
            Intregul Univers este unul vibrational cu Energii de frecventa inalta, dar si cu altele de frecventa joasa. Ideea este sa ne conectam la cele inalte daca dorim sa avem o sanatate radianta, o existenta implinita, bucurie, multumire, fericire etc.
            Exista o multitudine de metode prin care putem sa ne potentam nivelul de vibratie pozitiva. Pentru aceasta e bine sa acceptam faptul ca suntem inzestrati de Creator cu mai multe corpuri: fizic, emotional, mental, energetic. Actionand asupra fiecaruia, fluxul energetic ce le strabate poate fi de calitate exceptionala.
           Sa incepem cu corpul fizic aspra caruia ne indreptam in mod frecvent atentia, mai ales atunci cand manifestam stari de disconfort sau de boala.
            Alimentele sanatoase, in special legumele si fructele in stare proaspata au calitatea de a ne ridica nivelul vibrational al organismului. O deosebita importanta o au si condimentele, care  ne sporesc vibratia pozitiva: busuiocul, ce ajuta tractul digestiv si vindeca afectiunile respiratorii  are si calitatea extraordinara de a indeparta energiile negative, rozmarinul, salvia, anasonul, ghimbirul etc. Consumand aceste condimente, mai ales in salate ii oferim corpului  doze mari de sanatate si vitalitate.
             Vibratia corpului emotional creste cu ajutorul mai multor tehnici de relaxare. Din punctul meu de vedere, cea mai utila modalitate o reprezinta Rasul deoarece ajuta la eliminarea stresului, a indispozitiei, a tristetii crescad, astfel, nivelul de serotonina si implicit nvelul de energie pozitiva. 
             O alta tehnica la fel de benefica este Vizualizarea deoarece e creatoare de Energii pozitive, si are rolul de a alunga oboseala, melancolia, indispozitia.
              Va propun un exercitiu usor si placut. Asezati-va confortabil intr-o incapere linistita si inchideti ochii. Imaginati-va un peisaj real sau imaginar si vedeti cu ochii mintii:  frumusetea ierbii, verdele copacilor, galbenul spicelor albastrul cerului senin. Auziti murmurul izvorului sau muzica valurilor care se sparg de stanci, trilurile pasarilor. Simtiti racoarea placuta a padurii intr-o zi caniculara sau adierea brizei marine, parfumul florilor, gustul cireselor coapte. Lasati-va fascinati de splendorile naturii creata special de Dumnezeu pentru sufletul  nostru. Ramaneti in aceasta metarealitate cat va simtiti confortabil si reveniti apoi incet in realitatea imediata radiind de bucurie, de fericire, de implinire.
              Nu in ultimul rand, nivelul vibratiilor dumneavoastra creste exponential si prin inlocuirea sentimentelor negative de ingrijorare, frutrare, manie cu sentimente pozitive de Iubire, Iertare, Generozitate, Compasiune, Autoapreciere. 
              Din punct de vedere mental, vibratia creste daca inlocuiti tiparele mentale negative cu ganduri pozitive: doresc, stiu, pot, am, cred, sunt. Un rol important il are si rostirea afirmatiilor pozitive: “Sunt dintotdeauna sanatate radianta”, “Ma simt din ce in ce mai bine”, ” Am totdeauna banii necesari si suficienti”, “Sunt un magnet care atrage prosperitatea divina”, “Sunt ordonata si organizata”, “Ma plac toti colegii de serviciu/scoala” si lista poate continua.
             Corpul spiritual isi potenteaza vibratia inalta prin meditatie si prin rugaciune. Este de preferat sa practicati Rugaciunea-Recunostinta prin care sa-i multumiti Divinitatii pentru sprijin, protectie, ghidare, inspiratie cat si Ingerilor, Arhanghelilor, Maicii Domnului lui Isus etc.
             Asfel, avand un nivel vibrational ridicat veti avea tot ceea ce va doriti, o viata frumoasa, implinita, fericita si veti fi protejati in campul dumneavoastra auric de entitati sau energii malefice. 

Angela Giorgi

Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

You may also like...