Gasirea unei mantre sau a unui simbol personal

Va propun o meditatie pentru gasirea mantrei personale sau a unui simbol personal. Mantra sau simbolul gasite vor reprezenta o cheie care sa ne ajute sa trecem mai usor printr- o situatie tensionata de viata.

Ne asezam in pozitia de meditatie. Respiram astfel: inspiram normal, expiram incet controlat pana cand scoatem tot aerul din plamani. Pe expiratie constientizam ca scoatem toate reziduurile atat din corpul fizic cat si cele din corpurile mental si spiritual. Repetam aceasta expiratie pana cand simtim ca ne-am eliberat de o povara si ne putem misca liber.

Apoi ne gandim la un eveniment tensionat sau care nu se rezolva asa cum am dori, din viata noastra actuala si incercam sa cautam cuvintele care ne-ar putea aduce alinare sau chiar rezolvarea problemei respective. Ramanem in meditatie pana cand consideram ca am gasit cuvintele potrivite sau simbolul care ne reprezinta cel mai bine.

Vom putea folosi aceste mantre sau simboluri pe viitor cand intampinam greutati sau cand ne impotmolim intr-o situatie grea de viata.

Puteti asculta intregistrarea acestei meditatii aici.

Mona Ardeleanu

www.inteligentacorpului.wordpress.com

You may also like...