“Ce suntem si ce nu suntem noi“ de Angela Giorgi

Eu nu sunt numai EU, nici tu nu esti numai TU. Eu sunt si TU, iar tu esti si EU. Ciudat silogism, nu? Asa am crezut si eu ghidata doar de ratiune, pana la un moment dat in “drumul” Devenirii mele.

Afla, draga cititorule, ca EU si cu TINE suntem Una sau Unul, ca in plan spiritual formam un Tot unitar, ca suntem interconectati din punct de vedere vibrational si, mai ales, ca manifestam Divinitatea in acest spatiu tridimensional, in care am acceptat sa “coboram”.

Daca noi am ales sau nu, sau, daca am fost obligati sa ne intrupam in dimensiune materiala, cred sincer ca nu mai conteaza. Este foarte important ca Acum suntem Aici. Conteaza cel mai mult cum ne simtim si cum alegem sa ne indeplinim misiunea noastra  divina pe acest pamant.

Te-ai intrebat vreodata, cine esti, de unde vii sau ce cauti tu in viata ta?  Iti recomand cu condescendenta sa o faci. Poti sa accepti sau nu aceasta provocare, alegerea iti apartine. E dreptul tau, e liberul tau arbitru, darul cel mai de pret al Universului pentru tine, pe care il meriti.

Te rog sa te opresti cateva momente din cursa pentru supravietuire, sa-ti pui intrebari si sa cauti raspunsuri la interogatiile pe care e bine sa ti le formulezi singur.

Nu pot si nu am dreptul divin sa aleg eu pentru tine. Eu iti pot oferi doar sugestii, pe care le poti accepta sau respinge. Alegerea iti apartine in totalitate.

Este firesc sa fie asa, deoarece doar tu poti gandi cu mintea ta, doar tu poti simti cu inima ta si doar tu poti actiona conform principiilor tale.

Retine, insa, ca daca tu gandesti negativ, daca tu manifesti in Univers sentimente mai putin benefice, daca ai intentii care incalca principiile divine, ma afecteaza si pe mine in aceeasi masura. Tot astfel, daca suntem din ce in ce mai multi care gandim, simtim si actionam pozitiv, influentam existenta miliardelor de locuitori ai planetei.

Da-mi voie sa fac unele precizari: Tot ce emitem se proiecteaza in Universul vazut si in cel nevazut,  informational, care are capacitatea de reflexie. Tot ce primeste de la noi  ne “ofera” inapoi. Daca emitem ura sau ingrijorare, el are grija sa ne ofere circumstante in care suntem urati sau invidiati de cei din jurul nostru sau sa avem reale motive sa fim ingrijorati: de boala, de situatia materiala, de viitor etc. Cu alte cuvinte manifestand furie, avem langa noi indivizi furiosi, manifestand infatuare, ne lovim de infatuarea celorlalti semeni. Daca, dimpotriva, suntem toleranti, avem parte de tolerata si ne bucuram de apreciere in toate aspectele vietii noastre si lista poate continua.

Tu, singur alegi ce vrei sa primesti. Ideal este sa constientizezi ca nu poti sa primesti decat ceea ce oferi. J. F. Kenedy afirma: “ Inainte de a te intreba ce face America pentru tine, intreaba-te ce faci tu pentru America”. Revelator, nu? Inainte de a cere, realizeaza ce poti oferi in schimb. Cand cumperi un produs, dai ceva in schimb: bani, timp, prestezi o activitate etc. Altfel, nu-l poti avea.

La fel functioneaza si legile Universului: “Precum in Cer, asa si pe pamant”, iar Jumatatea este doar o parte a Intregului.

Reflecteaza! Sta in puterea ta sa o faci!

Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

You may also like...