Ce este campul morfic si ce anume influenteaza gradul de accesare a informatiei sale de catre noi ca fiinte umane?

woman-163426_1280Cu ajutorul sensibilitatii noastre si al mintii, suntem antene si decodificatori. Decodificarea este parte a mecanismului nostru de aparare. Accesam Campul Informational Universal in mod natural, mai mult sau mai putin bine, mai mult sau mai putin profund. Accesarea poate fi mai mult sau mai putin gresita functie de emotia cu care lucram si gradul de concentrare.

Este foarte util sa invatam sa fim detasati emotional si sa exersam concentrarea si acuratetea hartilor mentale cu care lucram care dau patternuri de variante si probabilitate pentru evenimentele decodificate. Frica si furia excesive deformeaza cel mai tare rezultatele si scad concentrarea.

Teoria campului morfic explica foarte bine si extinde in acelasi timp explicarea a ceea ce noi numim obisnuinta. Ea explica si, de exemplu, cum performantele sportivilor cresc in mod sensibil de la o generatie la alta desi constitutia noastra biologica este aproximativ constanta. Fiinta umana ca prelucratoare a campului morfic ” invata” structura acestuia si evolueza informational, integrand si “digerand” modificarile de camp morfic.

Campul morfic al unui grup de mai multi indivizi poate forma ceea ce se cheama “egregor” si este in fapt matricea formatoare a traditiilor si culturii grupului respectiv.

Rupert Sheldrake a observat chiar faptul ca insusi ADN-ul nostru actioneaza ca o antena de emisie -receptie pentru campul morfic inconjurator, argument care intregeste concluzia ca uiversul este generat, controlat si interactioneaza cu Campul de Informatie Universala.

Stefan Pusca

Terapeut, autor si formator de cursuri de dezvoltare spirituala

E-mail: stpusca[@]yahoo.com

You may also like...