“Eu nu pot vorbi onest decat la persoana I” de Angela Giorgi

                  Dragii mei, dupa cum afirma Camil Petrescu, eu nu pot vorbi onest decat la persoana I. “Eu nu pot reda decat ceea ce vad, ceea ce aud, ceea ce inregistreaza simturile mele. Din mine insami nu pot iesi.” Consider ca este corect acest silogism, deoarece eu, ca si fiecare fiinta are nu numai o poveste de viata, ci este ea insesi o poveste. Ma intreb cum ar arata lumea in care traim, daca ne-am uni experientele, faptele si gandurile bune intr-o mare poveste, cea a Umanitatii.
           Dupa vizionarea emisiunilor Tv. la care am participat, unele persoane dragi, m-au admonestat ca am vorbit despre mine, despre principiile mele, despre experientele personale. Initial am crezut ca au dreptate, dar am realizat ulterior ca eu sunt persoana care ma cunosc cel mai bine si ca ceea ce am reusit eu sa construiesc ar putea fi un punct de reper pentru ceilalti. Am lecturat multe carti teoretice, in care erau redate multiple informatii cu caracter de generalitate. Mi-am format o cultura generala vasta, dar atat. Viata mea se derula fara mari transformari. Aveam multe informatii si putine experiente. Transformarea a inceput, dupa ce am citit cartile autoarelor Doreen Virtue si Louise L. Hay, in care prezentau si unele experiente personale. Mi-am dat seama atunci ca, daca dumnealor au putut sa-si schimbe viata pot s-o fac si eu. Aveam exact ce-mi lipsea pana  in acel moment; un exemplu personal. Mi-am creat o motivatie si asfel a inceput transformarea, care continua si azi.
           E bine sa realizam ca suntem unici si ca Divinitatea se exprima pe sine in peste 7 miliarde de moduri. Daca toti oamenii am fi similari, clone ale Creatorului, ar fi nu doar plictisitor, ci si lipsit de sens. In diversitate consta frumusetea existentei. Fiecare om reprezinta un model pentru ceilalti oameni, pozitiv sau negativ. Nu doar vedetele au acest privilegiu. Suntem modele pentru copiii nostri, pentru colegi, pentru prieteni, pentru toate persoanele cu care interactionam, chiar daca nu realizam acest lucru.
         Pentru mine a contat foarte mult sa aflu ca alte persoane aflate in situatii similare, au aplicat tehnici, pe care eu le cunosteam la nivel teoretic si ca acestea le-au schimbat in mod concret viata.
          De aceea va ofer eperientele mele pe care puteti sa le decelati, tehnicile pe care le folosesc, modalitati de aplicare, rezultatele obtinute din dragoste si respect pentru dumneavoastra, Scantei Divine ca si mine.

Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744.131.915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

You may also like...