“Acceptarea, iertarea, iubirea” de Angela Giorgi

Angela Giorgi

Prof. Angela Giorgi maestru Reiki (Targu Jiu)

Simtiti ca va blocati in unele aspecte de viata, ca nu va reusesc incercarile, ca nu aveti varsta, greutatea sau dimensiunile unui manechin, ca nu sunteti intelesi ori sprijiniti etc.?

Pentru aceste stari exista o explicatie; lipsa de armonie cu dvs. insiva. Prea putina Acceptare, prea putina Iertare prea putina Iubire se Sine.

De ce toate astea? Simplu pentru ca va doriti sa fiti perfecti: sa aveti corpul perfect, mintea perfecta, sanatatea perfecta, relatiile pefecte. Nu este un lucru rau sa va doriti toate acestea. Rau este sa ne obsedeze ca nu le avem, ca nu suntem asa cum ne dorim.

Ce este de facut? In primul rand, sa acceptam ca nu le avem, sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne impacam cu noi insine, sa ne vedem intr-o lumina pozitiva cu toate imperfectiunile noastre. In al doilea rand, sa ne iertam pe noi insine : ca nu tinem dieta, ca gresim uneori fata de noi sau fata de altii etc. Cel mai mare rau pe care ni-l putem face este sa ne Autoinvinovatim pt tot ce nu nu este asa cum ne-am dori.

Astfel iertandu-ne si acceptandu-ne asa cum suntem nu cum am dori sa fim ne putem Iubi neconditionat.

ACCEPTAREA, IERTAREA si IUBIREA de Sine ne confera siguranta, impacare, sanatate holistica ( a tuturor corpurilor: fizic, mental, spiritual, energetic.) Pentru aceasta puteti folosi AFIRMATIILE POZITIVE sau MANTRELE.

MA IERT, MA IUBESC si MA ACCEPT ASA CUM SUNT PENTRU CA MERIT. Neaparat sa rostiti PENTRU CA MERIT, deoarece aceste cuvinte actioneaza la nivel mental asupra Stimei de Sine care este cam deficitara la multi indivizi. Crescandu-ne Stima de sine, ne creste increderea si ni se diminueaza Autoinvinovatirea, cel mai nociv obicei, din punctul meu de vedere.

Afirmatiile isi produc efectul scontat daca sunt rostite de cel putin 30 de ori intr-o zi, cel putin 30 de zile consecutiv.

Va urez Succes in efortul dvs. de Autotransformare.

NAMASTE!

Articol de la Dna. Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki dinTargu Jiu

Contact: http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

Tel:  0744131915

You may also like...