“Abundenta in Theta Healing” de Dr. Carmen Pletea

woman-404348_1280In Theta Healing conceptul de manifestare este reprezentat de convingerea ca poti, ca este posibil sa creezi ceva in lumea fizica, folosind puterea Creatorului.
Cel mai des oamenii doresc sa aduca in aspectul fizic al vietii lor, bani; cel mai frecvent ideea de abundenta este corelata de bani.
Interesant si totodata ironic este faptul ca blocajele in obtinerea abundentei au foarte rar legatura cu banii. S-a evidentiat, in practica, existenta urmatoarelor situatii:
-existenta regretelor (fata de ceva sau cineva)-este util sa fie eliberate, pentru ca altfel ne determina sa traim in Energia trecutului, ceea ce nu ne ajuta deloc. Dupa ce eliberam toate regretele, ne antrenam sa traim in prezent, in ACUM!
-resentimentele-emotii ce ne stagneaza, avand vibratie foarte joasa; sunt des asociate cu ura, furia, mania, teama, frica .
-a ravni-a te preocupa de experientele altora, de viata altora, etc.Este pagubos, pentru ca risipesti timp si energie; se intampla sa”cedezi” din puterea ta, celor din jur. Important este sa ne concentram pe viata noastra, pe activitatile noastre. De retinut faptul ca suntem in competitie doar cu noi insine!
-lipsa directiei-este un aspect ce duce la esec; daca nu se cunoaste scopul, tinta, nu exista motivatie, determinare, nu se poate manifesta nimic.
-expresia ”saracul de mine/el/ea”-este o proiectie a starii interioare asupra celor din jur, cu intentia de a atrage mila! Total pagubos, deoarece mila are o vibratie foarte scazuta (spre deosebire de compasiune-va face obiectul unui alt articol).
-cheltuiala excesiva-simtindu-se privati de ceva anume, oamenii se ”rasfata”cheltuind exagerat, in acest fel sapandu-si ”gropile de abundenta”, din care se straduiesc apoi sa iasa.
Dupa eliberarea tuturor blocajelor existente putem sa ne hotaram sa manifestam ceva in viata noastra, putem atrage Abundenta in viata noastra!

 

You may also like...