“Terapii angelice” de Angela Giorgi

angel-427478_1280

              Va intrebati, probabil, in ce consta aceasta forma de terapie. Este o terapie complexa ce vizeaza toate aspectele existentei umane.
          Pentru inceput, este bine sa ne familiarizam cu conceptul de Ingeri. Acestia sunt Entitati de Lumina, create de Dumnezeu cu scopul de a ne ajuta, de a ne calauzi, de a ne proteja de orice forma de agresiune fizica ori energetica.
          Divinitatea in marea sa iubire pentru oameni, a creat  Ingerii, care ne sunt alaturi, chiar daca multi nu le simtim fizic prezenta. Ei vin in ajutorul nostru doar atunci cand le cerem in mod expres deoarece nu  pot incalca porunca divina a liberului nostru arbitru.
           Termenul de Inger provine din limba latina “angelus”, care inseamna “mesagerul lui Dumnezeu”.
           In realitatea tridimensionala in care traim ne pot ajuta  doua categorii de Ingeri: Ingerii pazitori si Arhanghelii.
           Ingerii pazitori stau in permanenta alaturi de fiecare om de la nastere pana la intoarcerea in ceruri. Iubirea lor pentru persoana pe care o vegheaza este neconditionata. Acestia au in permanenta grija sa ne calauzeasca si sa ne ofere siguranta.
          Ingerii sunt aici langa noi sa ne vindece de efectele fricii, ei fiind vindecatori puternici. Putem lucra cu ei pentru a grabi efectele de vindecare a bolilor fizice sau psiho-somatice.
          Nu exista nicio limita a puterii vindecatoare a Ingerilor. Ei ne pot ajuta sa ne vindecam si relatii dizarmonice cu alte persoane, probleme de cariera, financiare cat si pe cele legate de efectele nocive ale adictiilor: droguri, alcool, fumat, mancare in exces etc.
          Arhanghalii sunt cum o demonstreaza si numele mesagerii principali ai lui Dumnezeu. Cuvantul arhanghel deriva din grecescul “archi”, care inseamna “cel dintai” si “anghelos”, care se traduce prin”mesagerul lui Dumnezeu. Ei sunt cei care ii conduc pe ceilalti Ingeri in nobila lor misiune pe pamant.
          Acestia sunt Entitati Celeste extrem de puternice, inzestrate cu capacitati extraordinare: de vindecare, de luminare a mintii si spiritului, de ajutor.
          Arhanghelii sunt creatii primordiale ale Divinitatii existand cu mult inaintea umanitatii sau a religiilor. De aceea , ei ofera sprijin tuturor oamenilor indiferent de convingerile lor religioase.
          Pentru a beneficia de ajutor angelic este necesar sa parcurgem cateva etape foarte importante in comunicarea cu Ingerii.
            In primul rand, trebuie sa le cerem ajutorul deoarece conform Legii Liberului Arbitru ei nu pot inteveni in vietile noastre fara sa le dam permisiunea.
            Nu este necesara vreo invocatie laborioasa si nu avem nevoie de nici un ritual specific. Este suficient sa rostim in gand sau cu voce tare “Ingerilor” si sa le prezentam concret problema cu care ne confruntam, iar ei vor fi incantati sa ne raspunda imediat.
            In al doilea rand, este bine sa lasam in seama lui Dumnezeu si a Ingerilor dorinta formulata sa nu le blocam capacitatea de rezolvare a ei insistand asupra situatiei sau oferind solutii. Aceasta se poate realiza prin formula: “Doamne, las in seama ta problema mea ( sanatate, dragoste, bani, cariera) s-o rezolvi cum stii ca emai bine pentru mine. Faca-se voia ta.”
          In al treilea  rand, este obligatoriu sa avem incredere in intelepciunea divina, care va gasi o solutie mult mai buna ce transcende mintea umana. Ceea ce consideram  folositor acum, se dovedeste uneori dupa un timp ca ne poate fi daunator.
          Doreen Virtue in cartea “Vindecarea cu Ingeri” prezinta cazuri concrete de interventii ale Ingerilor in viata de cuplu, in redobandirea sanatatii, in aflarea misiunii noastre pe pamant, in vindecarea de suferinta dupa decesul unei persoane dragi etc.
         Cum solicitam ajutorul angelic? Exista mai multe modalitati pe care le puteti utiliza avand acelasi efect benefic.
          Cea mai importanta modalitate este invocarea cu voce tare sau in gand prin formula simpla: “Ingeri buni, am nevoie de ajutorul vostru pentru…( Precizati problema ). Va multumesc.” sau mai concret: “Ingeri, va rog sa a ajutati. Multumesc.”
           O alta modalitate este cea a scrisorii adresata Ingerilor. Scrieti tot ce va doriti, ce simtiti, ce va nemultumeste. Nu ascundeti nimic pentru a da posibilitatea Ingerilor sa va ajute in orice domeniu sau in orice situatie.
            Vizualizarea lor este un mod extrem de puternic de a-i chema in ajutor. Puteti sa-i vizualizati cum doriti ca in picturile clasice sau ca sfere de lumina.
            In final, va recomand sa apelati la ajutorul Ingerilor deoarece ei va pot oferi tot sprijinul divin stiind ca in lumea lor nu exista bariere de spatiu sau de timp.
            Sa fiti inconjurati de Ingeri si de Lumina Divina!

Prof. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

You may also like...