“Sistemul Karuna Reiki – Modalitate de conectare cu Ingeri si Arhangheli” de Angela Giorgi

statue-328621_1280KARUNA este un cuvant ce provine din limba sanscrita si are semnificatia de Iubire neconditionata si Compasiune. Acest sistem, foarte drag mie cu care simt ca rezonez in profunzimea Fiintei mele, ne ajuta sa constientizam ca Iubirea reprezinta atat Adevarul suprem al existentei, cat si calea fireasca spre Evolutia spirituala umana, care are ca finalitate Iluminarea.
 Compasiunea cultivata de Karuna nu se confunda cu “mila”, ca sentiment ce are vibratie energetica de joasa frecventa. Compasiunea presupune Intelegere si Iertare, Cunoastere si Acceptare. Prin initiere in sistemul Karuna primim accesul la Energiile binefacatoare ale Ingerilor si Arhanghelilor, cat si la cele ale Maicii Domnului. statue-517005_1280
        E bine de stiut ca initierile reprezinta doar modalitati de alegere ale unor cai de evolutie, nu Evolutia in sine. Maestrul ne deschide calea pe care o parcurgem singuri cu determinare si responsbilitate. Sistemul opereaza cu 8 simboluri, care se deseneaza sau se vizualizeaza pe palme pentru autotratament, deasupra chacrei Coroanei ( Sahasrara) sau pe celelalte chacre in tratamentul efectuat de terapeut. Unele simboluri se pot desena sau vizualiza in centrul unei incaperi ( simbolul Harth ce conecteaza la energiile Maicii Domnului ) sau la colturile tavanului ( simbolul Rama care realizeaza conxiunea cu energiile puternice ale Arhanghelului Mihail ) etc.
        Prin initiere in sistemul Karuna putem sa invocam Ingerii si Arhanghelii pentru ajutor, indrumare, protectie, inspiratie.
        Primul simbol este Zonar prin care primim conectarea cu Energiile Arhanghelului Gabriel / Gavril, care se poate aplica pe palme pentru efectuarea Autotratamentului sau, cum procedez eu, prin desenarea lui deasupra chacrei Coroanei cu Intentia de ” vindecare in profunzime a tuturor corpurilor mele”.
        Simbolul Halu ofera acces la Energiile de inalta frecventa ale Arhanghelului Rafael, Inger al vindecarii universale.
        Simbolurile Gnosa, Krya, Java, Shanti ne conecteaza pe rand cu Ingerii Intelepciunii, Creativitatii, Naturii si ai Armoniei, Pacii si ai Ajutorarii.
        Ingerii si Arhanghelii au fost creati de catre Divinitate din imensa Sa Iubire pentru noi, oamenii, sa ne vegheze, sa ne protejeze, sa ne ajute sa evoluam.
        Sfatul meu este sa invocati Ingerii si Arhanghelii constient, cu inima deschisa pentru ca Ei sunt bucurosi si dornici sa ne ofere sprijinul, dar nu ne incalca liberul arbitru si nu ne ajuta decat daca  le cerem in mod expres acest lucru. Sa nu uitam sa le multumim apoi pentru ca fac parte din viata noastra, ne iubesc neconditionat si ne ofera tot sprijinul lor.
         Va doresc sa fiti inconjurati de Ingeri, de Lumina si de Iubire!

11046958_1570640696527709_2568532434372269091_nProf. Angela Giorgi, Maestru Reiki din Targu Jiu

Tel:  0744131915

http://terapiienergeticeangelagiorgi.blogspot.ro/

 

You may also like...